Страница 1 от 1 [ 2 мнения ]
| Автор |
Съобщение |
|
школата
|
Заглавие: школа за пилоти Павел Жеков-предложение за безплатни уроци Публикувано на: Нед Ное 30, 2008 12:56 pm |
|
|
|
Зимата вече дойде и с това многобройните катастрофи по пътищата.Наш дълг е да предпазим от катастрофи феновете и любителите на автомобилния спорт.Предложението ми е отново да организираме безплатните уроци за безопасно шофиране в зимни условия.Спортни поздрави .Павел Жеков.
|
|
 |
|
 |
|
nasionko
|
Заглавие: Re: школа за пилоти Павел Жеков-предложение за безплатни уроци Публикувано на: Пон Дек 01, 2008 2:07 pm |
|
|
|
Г-н Жеков напълно съм съгласен с Вас ! Нека хората които желаят да посетят безплатните уроци да представят своето желание и ние ще организираме всичко. Медийното отрзяване е от Нас а уроците лично от майстора на спорта Павел Жеков ! А лично към теб приятелю искам да направим един репортаж за телевизия TV2 точно във връзка на трудните зимни условия, лошите пътни настилки и обучението което предлагаш ти. Говоря за "Майсторко уперавление на автомобила" - кое според мен трябва вски шофьор да премине и най вече искам да наблегнем на това, че инструктурите не обясняват на младите шофьори какви опасности може да ги сапътва - а държът да се "спазват" пътните знаци !!!
Искам да направим специален репортаж точно за това !
Нека хората разберат, че ние с теб не се занимаваме само с автомобилен спорт - а и с обикновенният пилот по улиците които станаха по опасни и от най-опасните спортове по света !!!
|
|
 |
|
 |
|
Страница 1 от 1 [ 2 мнения ]